Не го пропуштајте метеорскиот дожд вечерва!

Доколку временските услови, смогот или светлосното загадување во градот ве спречат да уживате во овој спектакуларен космички настан, можете да го погледнете во живо, на следниов линк на НАСА. Уживајте!

 

Поддржете ја нашата работа: