Промотивна летна маркетинг понуда

Почитувани,

Ве известуваме дека интернет порталот енаука.мк донесе одлука да ги намали цените на својот рекламен простор во текот на целиот летен период.

Сите стандардни банер позиции како и топ банерот ќе можат да се закупат по промотивна летна цена од само 1 евро за 1000 прикажувања на рекламата.

Интернет порталот енаука.мк го посетуваат преку 100.000 различни посетители месечно кои во просек читаат околу 2 страни по посетител што значи практично дека за сума од околу 200 евра месечно вашата реклама ќе ја видат 100.000 различни луѓе по 2 пати.

Посетителите на енаука.мк се доминантно високообразувани луѓе што од маркетингшка гледна точка би подразбирало и клиенти со попрефинет вкус и поголема куповна моќ.

Квалитетните и уникатни содржини го задржуваат вниманието на нашите читатели ( преку 2 минути на страна ) што од друга страна значи дека рекламниот банер подолго време се задржува во видното поле на читателот.

Енаука.мк исто така нуди на своите клиенти и пристап до ад-сервер каде што клиентот ќе може да има комплетен увид во прикажувањето на неговиот банер и остварениот број на кликови во реално време.

Напомена: Бидејќи сите банер позиции се закупуваат по иста цена, клиентите кои први ќе закупат рекламен простор имаат право на избор на позицијата.

Фејсбук фан страната на енаука.мк

ff

За сите дополнителни прашања или информации слободно можете да не контактирате на marketing@enauka.mk како и на info@enauka.mk

Поддржете ја нашата работа: