Сакате ли да имате градина во вашиот дом?

Ако отсекогаш сте сакале да си одгледувате сопствен зеленчук и билки, но немате двор за да си направите градина, ИКЕА го има совршениот производ за вас.

Оваа нова „KRYDDA/VÄXER“ градина овозможува лесно да растете свежи растенија во вашиот дом, со хидропоника, без разлика на тоа дали имате или немате искуство со градинарството.

Погледнете го видеото за да видите како функционира.

Поддржете ја нашата работа: