Што ќе се случи ако наеднаш запалите 20.000 чкорчиња?

Чкорчињата, односно кибритот е еден од изумите кои го прават оганот лесно достапен, и што е уште поважно лесно пренослив за секој од нас.

Ова видео ни покажува како изгледа кога 20.000 чкорчиња ќе се запалат одеднаш. Глетката е неверојатна па ќе ве оставиме да го погледнете видеото и да се уверите и самите!

Поддржете ја нашата работа: