Спектакуларна снимка од ерупцијата на вулканот Калбуко во Чиле

Сега, речиси два месеци подоцна, екипата на „Timestorm Films“ издаде краток филм од спектакуларната ерупција.

„Ова е настан што се случува еднаш во животот и многу сум среќен што успеавме да го снимиме“, изјави режисерот Мартин Хек. Погледнете како изгледа сето тоа.

Поддржете ја нашата работа: