Турнеја низ светот со „Google Earth VR“

На светот има премногу убави и неверојатни места кои можеме да ги посетиме и ако имаме среќа, навистина ќе имаме можност да патуваме и да посетиме барем неколку од нив. Но, дури и оние најактивните патувачи може да видат само мал дел од убавината на природата. Што кога би можеле да видиме се’?

Пред 10 години, „Google Earth“ започна како обид да им се помогне на луѓето од целиот свет да ја истражат нашата планета. Сега, „Google Earth VR“ е следниот чекор кој ќе му помогне на светот да го види светот. Со „Google Earth VR“ може да летате над некој град, да стоите на највисоките врвови, па дури и да лебдите во вселената. Погледнете!

Може бесплатно да го преземете на следниов линк.

Поддржете ја нашата работа: