Знаете ли што е ова необично суштество?

Овој бизарен инсект со својата незрела форма, нешто помеѓу ларва и возрасен инсект, во последно време кружи по интернет. Но, всушност никој не знае што е тоа. Знаете ли вие?

Поддржете ја нашата работа: