Конкурс за Биофотографија на Истражувачкото друштво на Студенти Биолози

Со задоволство ве информираме дека шесттиот по ред конкурс за биофотографија е официјално отворен со тема: ,,Крилјата над Македонија”.

Конкурсот го организира Истражувачкото друштво на Студенти Биолози во Македонија и трае до 20-ти април.

И оваа година конкурсот е тематски. Како главен мотив на делата треба да бидат видови на птици кои се сретнуваат во нашата земја.

Сите заинтересирани може да ги испратат фотографиите исклучиво на официјалниот мејл на конкурсот: biofotokonkurs@gmail.com.

Повеќе информации за правилата може да прочитате на официјалниот веб сајт на Истражувачкото друштво на студенти биолози или на нивната Фејсбук фан страница.

Поддржете ја нашата работа: