Македонски претставник на Европските Бизнис Награди прогласен за национален шампион

Почитувани читатели,

Чест ни е да ве информираме за признанието кое го доби БРАНСИС како НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОН ОД МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКИТЕ БИЗНИС НАГРАДИ 2016/2017 – најголемиот бизнис натпревар во Европа кој е основан за да се прослават најдобрите бизнис вештини и практики во Европската бизнис заедница.

Брансис е единствената компанија која работи со автомобилски софтвери за следење на возила која се истакна на овогодинешните Европски Бизнис Награди.

Европските бизнис награди се одржуваат 10 години по ред, а сега учествуваа 33.000 бизниси од 34 земји.

Подетално за Наградите, како и изјави од АДРИЈАН ТРИП – извршен директор на Европските бизнис награди и БРАНКО ТРАЈКОВСКИ- основач на Брансис групацијата може да прочитате на нивната официјална веб страница, како и на нивната официјална Фејсбук страница – BRANSYS.

bransys_national_champion_macedonia_europe_business_awards_2016_2017-1024x683

Поддржете ја нашата работа: