Супер Марио креиран во „Excel“

Ако сте поминале многу часови обидувајќи се да работите во „Excel“, дозволете ни да ви покажеме начин на кој можете да ги направите табеларните пресметки навистина забавни.

Можеби не е совршена копија на класичната видео игра, но за „Excel“ е совршена!

Поддржете ја нашата работа: