Центрифугалната сила и пркоси на гравитацијата

Ако мислевте дека автомобилите не можат да возат по таван, ова видео го покажува спротивното.

Автомобилот е управуван од Тери Грант, кој претходните 2 месеци имал физички подготовки. Лудо возење. Погледнете.

 

 

Поддржете ја нашата работа: