ЕНаука.мк

4416 НАСЛОВИ 0 КОМЕНТАРИ
------- Донации -----------------------------------------------------------------------------BTC : 32CyCcnLh1wnLp5LqTm72BrWTsonxYtu7n --------------------------------------ETH: 0x5EB1a3010c339F794c2DA50Fd215Afc6B76334EA ----------------------------

Најново од Енаука.мк

Волфија – храна на иднината

Некои видови на водена леќа кои се користат во Азија како додаток во исхраната, најчесто во супи и кајгана, можат да станат храна на...