Техно Гик

Најново од Енаука.мк

Жените со повеќе од две деца имаат поголем ризик од срцев...

И петходно знаевме дека мајчинството има некои последици, а сега новите изтражувања од Универзитетот Кембриџ и Северна Каролина покажуваат дека жените кои имаат родено...